HR  /  EN
povratak

Stanovi u blizini Makarske plaže

RASPRODANO

Završena je manja stamnena zgrada,  na fantastičnoj lokaciji samo 100 m od plaže u Makarskoj, točnije u neposrednoj blizini hotela Dalmacija, predio Ratac.

Zgrada će biti visine suteren, visoko prizemlje i 3 kata. U zgradi će biti samo ukupno 11 stanova, u suterenu 8 garaža te 3 vanjska parkinga tako da kupci mogu birati hoće li kupiti vanjski parking ili garažu.

Zgrada će se graditi visokim standardom i vrhunski opremiti.Zgrade će imati ventilirajuću fasadu, staklene ograde i lift. Uz vrhunsku termo, hidro i zvučnu izolaciju, u stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova će se raditi dodatna izolacija jer će se zidovi oblagati knauf pločama.

U stubištima će biti brački kamen i inox ograda.

Stanovi su visokokvlatitetno opremljeni.  Jedan zidu dnevnom borvku biti će obložen dekorativnim zidnim oblogama.

U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stijene velikih dmenzija sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna „Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna vrata bijele boje.

U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika, kupaonski ormarić sa umivaonikom i vrhunske sanitarije. Prostori tuševa će biti većih dimenzija na "walk in" principu sa staklenom pregradnom stijenkom.

Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket.

Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima.

Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane.

Završetak radova planiramo do 31.12.2020. godine.

STANOVI U NOVOGRADNJI MAKARSKA, STANOVI MAKARSKA, NEKRETNINE MAKARSKA, ZEMLJIŠTA MAKARSKA, KUĆE MAKARSKA - AB ADRION

Dokumenti

Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument

 

 

 

 

Prodaja

Javite nam se s povjernjem. Primamo rezervacije za ovu novogradnju u Makarskoj. Završetak radova planira se do 31.12.2020. godine. Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, ostavljamo se kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket.
 

stanovi u novogradnji

Zgrada će se graditi visokim standardom i vrhunski opremiti.Zgrade će imati ventilirajuću fasadu, staklene ograde i lift. Uz vrhunsku termo, hidro i zvučnu izolaciju, u stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova će se raditi dodatna izolacija jer će se zidovi oblagati knauf pločama.U stubištima će biti brački kamen i inox ograda.Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni. Jedan zidu dnevnom borvku biti će obložen dekorativnim zidnim oblogama.

uređenje

Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Jedan zidu dnevnom borvku biti će obložen dekorativnim zidnim oblogama.

Lokacija: Makarska
Stanovi u novogradnji samo 100 metara od glavne gradske plaže u Makarskoj