HR  /  EN

O nama

AB ADRION d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Makarskoj osnovana početkom 2004. godine, unutar koje od 2004. godine aktivno djeluje izdvojena jedinica – agencija za nekretnine Adrion nekretnine . www.ab-adrion.hr

AB ADRION d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Makarskoj osnovana početkom 2004. godine, unutar koje od 2004. godine aktivno djeluje izdvojena jedinica – agencija za nekretnine Adrion nekretnine. (www.ab-adrion.hr). Prioritet tvrtke je zadovoljiti potražnju klijenata i osigurati im profesionalnu uslugu. Adrion nekretnine, agencija za promet nekretninama počela je djelovati 01.02.2004. godine, sa sjedištem u Makarskoj, u ul. Kralja Zvonimira 3a. Specijalizirali smo se za područje Makarske rivijere, ali u suradnji s našim partnerima na domaćem i inozemnom tržištu djelujemo puno šire. Osnovna djelatnost tvrtke zasniva se na profesionalnom odnosu prema klijentima i velikoj ponudi koja obuhvaća sve vrste nekretnina. Tvrtka AB Adrion d.o.o. u zadnjih nekoliko godina intenzivno je počela graditi svoje vlastite višestambene objekte. Od samih početaka surađujemo s mrežom kvalitetnih kooperanata koje zastupamo u prodaji. Svaki izgrađeni objekt naših suradnika  je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.

Cilj nam je održati način rada po kojem smo trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. U našoj bogatoj ponudi nekretnina također možete pronaći sve kategorije nekretnina kao što su: – kuće i vile na Makarskoj rivijeri, kao i na otocima i drugim dijelovima Dalmacije (prodaja kuća Makarska Rivijera, kuća u Brelima, Baškoj Vodi, kao i ostalim mjestima Makarske rivijere: Gradac, Brist, Podaca, Živogošće…) – prodaja stanova Makarska Rivijera (stanovi u Makarskoj, Baškoj Vodi, Belima, Tučepima i drugim mjestima) -građevinska i poljoprivredna zemljišta na Makarskoj rivijeri (ponuda zemljišta u Makarskoj, zemljišta u Velikom Brdu, Brelima, Baškoj Vodi, Tučepima, Podgori, Zostrogu, Živogošću, na otocima Hvar, Brač…) -poslovni prostori na Makarskoj rivijeri i šire -hoteli i turistički objekti na Makarskoj rivijeri AB ADRION d.o.o. Obratite nam se s povjerenjem, pogledajte naše nekretnine, nove projekte, posjetite nas i odaberite  vašu idealnu nekretninu.

Prioritet tvrtke je zadovoljiti potražnju klijenata i osigurati im profesionalnu uslugu. AB - Adrion nekretnine, agencija za promet nekretninama počela je djelovati 01.02.2004. godine, sa sjedištem u Makarskoj, u ul. Kralja Zvonimira 3a. Specijalizirali smo se za područje Makarske rivijere, ali u suradnji s našim partnerima na domaćem i inozemnom tržištu djelujemo puno šire. Posredovanje u prometu nekretninama kao osnovna djelatnost tvrtke zasniva se na profesionalnom odnosu prema klijentima i velikoj ponudi koja obuhvaća sve vrste nekretnina.
Nekretnine AB ADRION D.O.O. je dana 29. svibnja 2009. godine ispunila sve uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, što je potvrđeno Rješenjem o upisu u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, KLASA: UP/I-330-01/09-01/1295, URBROJ: 526-05-01-01/2-09-2, izdatog od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Tražite li stan u Makarskoj, stan u Baškoj Vodi, želite li kupiti kuću u Brelima, zemljište u Makarskoj, ili jednostavno: želite li kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri , AB Adrion Makarska nekretnine je tu za Vas.