HR  /  EN

O nama

AB ADRION d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Makarskoj osnovana početkom 2004. godine, unutar koje od 2004. godine aktivno djeluje izdvojena jedinica – agencija za nekretnine Adrion nekretnine.

AB ADRION d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Makarskoj osnovana početkom 2004. godine, unutar koje od 2004. godine aktivno djeluje izdvojena jedinica – agencija za nekretnine Adrion nekretnine.

Prioritet tvrtke je zadovoljiti potražnju klijenata i osigurati im profesionalnu uslugu. Adrion nekretnine, agencija za promet nekretninama počela je djelovati 01.02.2004. godine, sa sjedištem u Makarskoj, u ul. Kralja Zvonimira 3a.

Specijalizirali smo se za područje Makarske rivijere, ali u suradnji s našim partnerima na domaćem i inozemnom tržištu djelujemo puno šire. Osnovna djelatnost tvrtke zasniva se na profesionalnom odnosu prema klijentima i velikoj ponudi koja obuhvaća sve vrste nekretnina.

Tvrtka AB Adrion d.o.o. u zadnjih nekoliko godina intenzivno surađuje sa tvrtkama koje grade svoje vlastite višestambene objekte. Svaki izgrađeni objekt naših suradnika  je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.

Cilj nam je održati način rada po kojem smo trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja.

U našoj bogatoj ponudi nekretnina također možete pronaći sve kategorije nekretnina kao što su:

- kuće i vile na Makarskoj rivijeri, kuće na otocima (prodaja kuća Makarska Rivijera, kuća u Brelima, kuće u Baškoj Vodi, kao i ostalim mjestima Makarske rivijere: kuće Gradac, kuće Brist, kuće Podaca, kuće Živogošće…),

- prodaja stanova Makarska Rivijera (stanovi u Makarskoj, stanovi Tučepi, stanovi Baška Voda, stanovi Brela i drugim mjestima),

- građevinska i poljoprivredna zemljišta na Makarskoj rivijeri (ponuda zemljišta u Makarskoj, zemljišta u Velikom Brdu, Brelima, Baškoj Vodi, Tučepima, Podgori, Zostrogu, Živogošću, na otocima Hvar, Brač…),

- poslovni prostori na Makarskoj rivijeri i šire,

- hoteli i turistički objekti na Makarskoj rivijeri.

Obratite nam se s povjerenjem, pogledajte naše nekretnine, nove projekte, posjetite nas i odaberite vašu idealnu nekretninu.

Prioritet tvrtke je zadovoljiti potražnju klijenata i osigurati im profesionalnu uslugu.

AB ADRION d.o.o. - Adrion nekretnine, agencija za promet nekretninama počela je djelovati 01.02.2004. godine, sa sjedištem u Makarskoj, u ul. Kralja Zvonimira 3a.

AB ADRION d.o.o. je dana 29. svibnja 2009. godine ispunila sve uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, što je potvrđeno Rješenjem o upisu u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, KLASA: UP/I-330-01/09-01/1295, URBROJ: 526-05-01-01/2-09-2, izdatog od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Tražite li stan u Makarskoj, stan u Baškoj Vodi, želite li kupiti kuću u Brelima, zemljište u Makarskoj, ili jednostavno: želite li kupiti nekretninu na Makarskoj rivijeri, Adrion nekretnine Makarska je tu za Vas.

www.ab-adrion.hr