HR  /  EN
povratak
220.000,00

Šifra: K06
Lokacija: Makarska
Veličina: 51m2

MAKARSKA CENTAR: Kuća s okućnicom u starom dijelu Makarske

Kućica sa okućnicom u centru Makarske koja je naslonjena na kamenu zgradu u kojoj vlasnik prodaje i stan koji je spojen sa ovom kućicom.

Kućica sa okućnicom u centru Makarske koja je naslonjena na kamenu zgradu u kojoj vlasnik prodaje i stan koji je spojen sa ovom kućicom.
Ova mala kućica nalazi se na zemljištu površine 74 m2, ima prizemlje (kuhinju sa dnevnim boravkom) površine 23 m2 i na katu prostor od 15 m2 gdje je kupaona i soba koja je spojena sa stanom na prvom katu susjedne kamene zgrade.
U naravi se prodaju dvije nekretnine koje su vlasnici spojili i oduvijek koristili kao jednu.
Stan na 1. katu kamene stambene zgrade zauzma cijelu etažu zgrade (izuzev stubišta) a sastoji se od tri sobe, hodnika, toaleta i ostave ispod stepenica. Neto površina stana je 51 m2, ali zgrada ima debele kamene zidove širine 60-70 cm.
Iz stana je moguće, preko sobe na katu kućice, spustiti se u dvorište te kućice. Dvorište je uglavnom u zelenilu gdje rastu stabla naranče, limuna i šipka, a unutar dvorišta postoji još jedno kupatilo.
Ove dvije nekretnine spojene u jednu smještene su unutar stare gradske jezgre samo 70m od mora (treći red od rive).
Postoji puno mogućnosti za korištenje prostora ovih nekretnina, zbog toga što su smještene u strogom centru grada mogle bi se koristiti i kao poslovni prostori.
Dok s druge strane zbog parcele, odnosno dvorišta sa vrtom koji je u samom centru grada, a opet skriveno u unutrašnjost (uzmeđu dvije ulice) ova nekretnina ima malu zelenu oazu mira pa je pogodna i za odmor.
Ukupna neto površina unutarnjeg korisnog prostora je cca 92 m2 uz koje ide još 52 m2 dvorišta sa vrtom. Za sve ostale imformacije slobodno nas kontaktirajte u agenciju.
 

Detalji nekretnine

Šifra: K06
Cijena: 220000
Akcija cijena: 0
Površina: 51
Površina parcele: 74
Ukupan broj katova: Pr+1 kata
Udaljenost od mora (m): 70
Udaljenost od centra (m): 70

Značajke nekretnine

  • TV -sat
  • Vlasnički list
  • Uporabna dozvola
  • Građevinska dozvola
  • Lokacijska dozvola
  • Rješenje o uvjetima građenja
  • Kuća u nizu
  • internet
  • Ispod jadranske magistrale
220.000,00

Šifra: K06
Lokacija: Makarska
Veličina: 51m2