HR  /  EN
povratak

Vile Tučepi: Vila prvi red uz more

U Tučepima, u malom turističkom mjestu nedaleko od Makarske nalazi se Vila Perina!

U Tučepima, u malom turističkom mjestu nedaleko od Makarske nalazi se Vila Perina, smještena pokraj duge šljunčane plaže, stilski uređena po najvišim standardima i kompletno klimatizirana. Vila je  PRODANA, a zbog svog izgleda je ostavljena na stranici kao primjer kvalitete gradnje i stila kakav mi prodajemo! Opremljena vrhunskim stilskim namještajem suvremenog dizajna, svi apartmani raspolažu velikom kupaonicom, satelitskom televizijom,telefonom, mini barom,bežičnim internetom, balkonom, te balkonom s pogledom na more.
Apartman 3 je smješten na drugom katu Ville Perina  idealan je za boravak 4 osobe. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice,wc-a i prostrane dnevne sobe koja je opremljena komfornim ležajem na razvlačenjem za dvije osobe i foteljom na razvlačenje za 1 osobu. Dnevna soba ima balkon s pogledom na more. Apartman nije opremljen kuhinjom. Prostorija za doručak se nalazi u prizemlju objekta.
Vila se gradila po visokim standardima standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada vile radila se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. U stubištima je brački kamen i pocinčana ograda. Stanovi su visokokvalitetno opremljeni, vanjska  stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u vilu su sigurnosna „ Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna  vrata za sobe. U kupaonama je podno grijanje, visokokvalitetna keramika i sanitarije. Ograde na balkonima je staklena. U svim prostorijama je indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. Sve sobe u vili su  klimatizirane. U dnevnom boravku je jedan dekorativno obloženi zid bračkim kamenom.

 

 

NEKRETNINE MAKARSKA RIVIJERA, NEKRETNINE TUČEPI, STANOVI TUČEPI, KUĆE TUČEPI - AB ADRION!!!
 

GRADNJA

Vila se gradila po visokim standardima standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada vile radila se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. U stubištima je brački kamen i pocinčana ograda. Stanovi su visokokvalitetno opremljeni, vanjska  stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u vilu su sigurnosna „ Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna  vrata za sobe. U kupaonama je podno grijanje, visokokvalitetna keramika i sanitarije. Ograda je  na balkonima je staklena. U svim prostorijama je indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. Sve sobe u vili su  klimatizirane. U dnevnom boravku je jedan dekorativno obloženi zid bračkim kamenom.

Lokacija: Tučepi
Tučepi su poznati po najdužoj i najljepšoj plaži na Makarskoj rivijeri (više od 4 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica zasjenjena hladovinom tamarisa i borova.