HR  /  EN
povratak

Stanovi u centru Makarske - Novogradnja

RASPRODANO

U 2017. godini završen je Projekt Hemera (višestambeni objekt u ulici Trakače u centru Makarske). Zgrada ima tri ulaza (lamele) a u svakom ulazu je dizalo. Na svakoj etaži su po tri stana. Ukupan broj jedinica je 42 stana. U podrumu su osigurana garažna mjesta. Stanovi imaju  velike komforne lođe /balkone sa pogledom na more.  Zgrada se gradila po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radila se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. U stubištima je brački kamen i pocinčana ograda. Stanovi su visokokvalitetno opremljeni, vanjska  stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna „ Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna  vrata za sobe. U kupaonama je podno grijanje, visokokvalitetna keramika i sanitarije. Ograde na balkonima je kovana i pocinčane. U svim prostorijama je indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. Sve sobe u stanovima su  klimatizirane. U dnevnom boravku je jedan dekorativno obloženi zid bračkim kamenom.
Svi stanovi koji su namješteni sve je bilo u dogovoru s dizajnericom interijera, koja također u dogovoru s Vama može urediti i Vaš stan.
Cilj nam je održati način rada po kojem smo trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja.
Obratite nam se s povjerenjem, pogledajte nove projekte, naše nekretnine, posjetite nas i odaberite  vašu idealnu nekretninu.
STANOVI MAKARSKA, NEKRETNINE MAKARSKA, ZEMLJIŠTA MAKARSKA, KUĆE MAKARSKA - AB ADRION
 

Dokumenti

Preuzmite dokument
Preuzmite dokument


 

RASPRODANO 

 

" KLJUČ U RUKE"

Nekretnina koja je ponuđena na tržištu od strane naše agencije je sigurna od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva ili opterećenosti od strane banaka li državnih institucija. Za sve nekretnine koje spadaju u „Nove projekte“ na našoj web stranici imamo ekskluzivnu prodaju, te potencijalni kupac ne plača nekakvu agencijsku proviziju ( u ovom slučaju 2%). Ponosni smo biti drugačiji i ističemo se iz mnoštva. Od nas dobivate rezultate koje očekujete, jer smo usredotočeni na vaše individualne potrebe. . Drugim riječima, od nas ćete doživjeti potpunu „ključ u ruke“ uslugu.

DIZAJNIRANJE

Smisao dobro dizajniranog interijera je da obogaćuje i olakšava bivanje u svakom prostoru.Svojim klijentima nudimo ne samo dobro definiran i promišljen interijer, već i ambijent koji garantira uživanje u svakom njegovom detalju.Znanje, iskustvo i stručni savjeti te individualni pristup svakom klijentu, doveli su do zadovoljnih klijenata po završetku projekta. Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. 
 

GRAĐENJE

Tvrtke koje preporučujemo od samih početaka  surađuju s mrežom kvalitetnih kooperanata koji ih prate na svim njihovim projektima. Svaki izgrađeni objekt je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.U svim stanovima redovito su ugrađivani materijali visoke kvalitete, indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. 
Cilj tvrtke je održati način gradnje novih projekata po kojoj su  trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. 

Lokacija: Makarska
Prekrasno turističko odredište podno Biokova, idealna destinacija za odmor i uživanje za Vas i Vašu obitelj!