HR  /  EN
povratak

Stanovi u centru Makarske

RASPRODANO

Završen višestambeni objekt  (Projekt Hemera Z2) s ukupno 42 stambene jedinice.

Zgrada je visine suteren, prizemlje i 4 kata. U zgradi ima ukupno 42 stana, u suterenu je 35 garaža, u suterenu i prizemlju su  ostave, te oko zgrade vanjska parkirna mjesta. Zgrada je građena prema visokim standardima gradnje i opremanja. Vrhunska hidroizolacija te toplinska i zvučna izolacija. Zgrada je obložena kamenom vunom debljine 8 cm i silikatnom fasadom. U stubištima je također izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova se radila dodatna izolacija sa knauf pločama. U stubištima je brački kamen i inox ograda, kao i vanjska pocinčana ograda na balkonima. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni. Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna i protupožarna (blindo), a unutarnja furnirna vrata bijele boje.

U kupaonicama je postavljeno podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (Kerlite ploče), sanitarije, prostori tuša su većih dimenzija sa staklenim pregradama "walk in" princip, kupaonski ormarić sa umivaonikom. 

Sve prostorije u stanovima su sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe i dnevni boravci u stanovima su klimatizirani. U dnevnim boravcima jedan zid obložen je dekorativnim bračkim kamenom.

Kupac ne plaća  PDV jer je firma u sustavu PDV-a. 

Naša agencija preporučuje dizajnera interijera koji Vam može urediti Vaš stan po vašim željama.

Obratite nam se s povjerenjem, pogledajte naše nekretnine, naše projekte, posjetite nas i odaberite vašu idealnu nekretninu.


 

Površine stanova:

garsonijere: 36,38 m2  i   34,59 m2

jednosobni stanovi: 59,14 m2;

dvosobni stanovi: 71,45 m2

 

STANOVI MAKARSKA, NEKRETNINE MAKARSKA, ZEMLJIŠTA MAKARSKA, KUĆE MAKARSKA - AB ADRION

Dokumenti

Situacija Garaža
TLOCRT PRIZEMLJA
 
Cijena garažnih parking mjesta je 1.200 eura/m2.
 

U cijenu je uključen PDV pa kupci ne plaćaju porez na promet nekretnina (3%).
 

 

GRAĐENJE

Zgrada je građena prema visokim standardima gradnje i opremanja. Vrhunska hidroizolacija te toplinska i zvučna izolacija. Zgrada je obložena kamenom vunom debljine 8 cm i silikatnom fasadom. U stubištima je također izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova se radila dodatna izolacija sa knauf pločama. U stubištima je brački kamen i inox ograda, kao i vanjska pocinčana ograda na balkonima. Stanovi su visokokvalitetno opremljeni. Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna i protupožarna (blindo), a unutarnja furnirna vrata bijele boje.

DIZAJNIRANJE

Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. Imate mogućnost da uredite dom upravo prama Vašim željama.
 

Kupnja

Tražite li stan u samom centru grada, upravo mi imamo ponudu za Vas. Trenutno imamo 4 slobodne stambene jedinice koje se nalaze u prizemlju zgrade, te slobodna garažna mijesta.   Cijena garažnih parking mjesta je 1.200 eura/m2. U cijenu je uključen PDV pa kupci ne plaćaju porez na promet nekretnina (3%). Slobodni stanovi su namješteni i spremni za useljenje.

 

Lokacija: Makarska
Zbog svojih ljepota Makarska je postala vrlo atraktivan za kupnju nekretnina onima koji svoju nekretninu žele pretvoriti u unosni biznis