HR  /  EN

Politika privatnosti

Agencija za poslovanje nekretninama d.o.o. AB-Adrion nekretnine, vl. Antonio Begović, Makarska, Kralja Zvonimira 3a (dalje: Agencija Adrion nekretnine) Adrion agencija štiti Vaše podatke koje sta nam ustupili .Detalji o sklopljenim poslovima su poslovna tajna i nisu dostupni izvan Agencije.

Temeljem obveza koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR, (dalje: Uredba), na snagu stupa s danom 20.04.2020.godine, te regulira i propisuje pristup Agencije zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vam prezentiramo našu Izjavu o privatnosti.

Osobne podatke koje ste nam ustupili koristimo, u skladu sa svim zakonskim propisima,  samo u svrhu redovitog, profesionalnog poslovanja koje  bez njih ne možemo obavljati.

Detalji o sklopljenim poslovima su poslovna tajna i nisu dostupni izvan Agencije.

Koristimo informacije o cijenama iz sklopljenih poslova, bez ikakvih osobnih detalja, za analize kretanja prosječnih cijena na tržištu i potreba korisnika.
Potrebni su nam Vaši podaci, da Vas identificiramo, oglasimo nekretninu, pošaljemo ponudu, dogovorimo termine za razgledavanje, pregovaramo o kupoprodaji, spojimo Vas sa Kupcem/Prodavateljem isključivo radi realizacije posla za koji ste nas i angažirali.
U svim situacijama koje zahtijevaju nadležna tijela Republike Hrvatske, jer smo po zakonu dužni to učiniti, šaljemo Vaše osobne podatke odvjetniku, knjigovođi, javnom bilježniku, javnim službama kad se mijenja ime korisnika usluge. Slanje podataka se obavlja isključivo na način da Vas prethodno obavijestimo o istom.
Objavljujemo slike Vaše nekretnine u elektroničkim i pisanim oglasnicima, te web portalima jer je to najbolji put do Kupca i prodaje. Ukoliko ne želite, nećemo ih objavljivati javno, ali morate biti svjesni da to uvelike usporava i otežava prodaju.
Vaše podatke spremamo/čuvamo u našoj bazi podataka koja je zaštićena svim dostupnim sredstvima. Iako radimo sve što smo u mogućnosti, ulažemo maksimalan trud i dajemo sve od sebe  da zaštitimo Vaše podatke, nikada ne možemo garantirati potpunu sigurnost informacija ali izjavljujemo da ćemo obavijestiti Vas i nadležna tijela u slučaju bilo kakvih problema, gubitka, curenja ili kršenja podatka.

Svi zaposlenici u Agenciji potpisuju Izjavu o povjerljivosti kojom se obvezuju čuvati tajnost podataka.

Agencija posluje sukladno svim postojećim zakonskim propisima Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR.

Javno dostupne informacije o Vama imamo pravo sakupljati.