HR  /  EN
);">
N/A

Promajna

Promajna je dobila ime upravo prema Suncu koje se najljepšim izlascima radosno promalja iznad planine Biokovo i slobodno rasprostire svoje zrake prema moru

Dobro došli na susret Sunca i mora, na izvor života, na mjesto opuštanja. Promajna je dobila ime upravo prema Suncu koje se najljepšim izlascima radosno promalja iznad planine Biokovo i slobodno rasprostire svoje zrake prema moru. Promajna je smještena 4 km južno od Baške Vode . Nastala od malog ribarskog naselja uz obalu istočno od Baškog Polja, koje su u 18. stoljeću naselili stanovnici Basta i Podgore  izrasta od sredine prošlog stoljeća u turističko mjesto sa moderno opremljenim kućama, vilama i apartmanima. Promajna danas ima 230 stanovnika. 

Dobro došli na susret Sunca i mora, na izvor života, na mjesto opuštanja. Promajna je dobila ime upravo prema Suncu koje se najljepšim izlascima radosno promalja iznad planine Biokovo i slobodno rasprostire svoje zrake prema moru.  Promajna je savršeno mjesto za miran odmor, posebno pogodno za obitelji sa malom djecom zbog prekrasne plaže oko koje se razvilo naselje. Turistički kapaciteti Promajne iznose oko 1000 postelja u privatnim sobama i apartmanima . U Promajni se nalazi prekrasna bijela šljunčana plaža kao i nekoliko restorana, pizzeria, bistroa i kafića, dućani I pošta, ukratko sve što je potrebno za nezaboravni odmor.

Ponuda nekretnina