HR  /  EN
povratak

Zemljišta za hotelsko turističku namjenu

Podgora
Cijena na upit

Šifra: Z105
Lokacija: Podgora
Veličina: 3904m2

PODGORA : Atraktivno građevinsko zemljište prvi red do mora

Atraktivno građevinsko zemljište površine 3904 m2 u Podgori prvi red do mora. Temeljem urbanističkog plana uređenja općine Podgora koji je na snazi ovo zemljište se nalazi u zoni ugostiteljsko turističke namjene (hotel) - T1 na kojoj je odmah moguća gradnja hotela sa 4* ili 5*.

Atraktivno građevinsko zemljište površine 3.904 m2 u Podgori prvi red do mora. Temeljem urbanističkog plana uređenja Općine Podgora koji je na snazi ovo zemljište se nalazi u zoni ugostiteljsko turističke namjene (hotel) - T1 na kojoj je odmah moguća gradnja hotela sa minimalno 4*. Izrađen je idejni projekt za gradnju hotela sa 95 smještajnih jedinica. Ukupna bruto razvijena površina hotela iznosi cca 8.200 m2, kaskadne izgradnje, Podrum + Suteren + Prizemlje + 3 kata. U sklopu hotela dozvoljena je izgradnja dvije podrumske etaže (podzemne garaže, wellness, bazen, restoran, fitnes, sauna..). Minimalna površina zemljišta za gradnju hotela na ovom području iznosi 3.500 m2. Koeficijent izgrađenosti (Kig) je 0,44, koeficjent iskorištenosti (Kis) je 2,1, maksimalna visina građevine je 16 metara. Građevinska parcela ima pješački i kolni pristup preko postojećeg asfaltiranog puta (dobivena je građevinska dozvola za proširenje postojećeg pristupnog puta), priključena je na komunalnu infrastrukturu, (postoji priključak na elektro mrežu s brojilom), uz parcelu ima postojeća kanalizacijska mreža naselja i vodovod. Zemljište ima tri vlasnika. Zemljište se nalazi u najatraktivnijem dijelu Makarske Rivijere, a ispred samog zemljišta je jedna od najljepših plaža na Jadranu. Sama lokacija ove parcele idealna je za investiranje u turističku djelatnost.

AB ADRION d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Makarskoj osnovana početkom 2004. godine, unutar koje od 2004. godine aktivno djeluje izdvojena jedinica – agencija za nekretnine Adrion nekretnine. www.ab-adrion.hr.

Detalji nekretnine

Šifra: Z105
Cijena: 0
Akcija cijena: 0
Površina: 3904
Ukupan broj katova: Po+Su+Pr+3kata
Broj apartmana: 95
Udaljenost od mora (m): 50
Udaljenost od centra (m): 50
Razred energetske učinkovitosti: U izradi

Značajke nekretnine

  • Voda u putu
  • Pristupni put - asfaltiran
  • Vlasnički list
  • Građevinska dozvola
  • Lokacijska dozvola
  • Moguće je odmah zatražiti dozvole za gradnju
  • Tamno crvena zona - izgrađeni dio građevinskog područja
  • Moguća gradnja hotela ili hotelsko-turističkog objekta
Cijena na upit

Šifra: Z105
Lokacija: Podgora
Veličina: 3904m2