HR  /  EN
povratak

Novogradnja u Makarskoj - Stanovi Makarska

RASPRODANO

Izgrađena je manja stambena zgrada u 2017. godini  na odličnoj lokaciji u Makarskoj, samo 100 m iznad hotela Dalmacija, a 150 m od prekrasne Makarske plaže.
Zgrada ima  visinu: suteren sa garažama i liftom, prizemlje, 1. kat, 2. kat i 3. kat. Prodajemo ukupno samo 9 stanova.
Struktura stanova:
 - dvosobni stanovi površine 66,55 m2 na 1., 2. i 3. katu sa dvije spavaće sobe, kupao-nom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom odvojenim toaletom te balko-nom površine 12,65 m2;
  - dvosobni stanovi površine 57,45 m2 na 1. i 3. katu sa dvije spavaće sobe, kupaonom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te balkonom površine 7,14 m2;
 - jednosobni stan površine 47,04 m2
Zgrada je već useljena u 2017. godini.
Stanovi imaju  velike komforne lođe/balkone sa pogledom na more.
Zgrada se gradila  po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radi se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8cm.
U stubištim je i brački kamen i inox ograda.
Stanovi su  visokokvalitetno opremljeni.
Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima.
Ulazna vrata u stanovma su  sigurnosna protuprovalna i protupožarna vrata, a unutarnja vrata za sobe su  od medijapana u bijeloj boji.
U kupaonama je  podno grijanje, visoko kvalitetna keramika i sanitarije. Uvijek u izgradnji dajemo  kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket.
Ograde na balkonima su  staklene.
Sve prostorije u stanovima su  sa indirektnom rasvjetom i ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima su  klimatizirane.
Po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će dekorativno obložen bračkim kamenom.
 
 
 
 
STANOVI MAKARSKA, NEKRETNINE MAKARSKA, ZEMLJIŠTA MAKARSKA, KUĆE MAKARSKA - AB ADRION
 

RASPRODANO 

GRAĐENJE

Tvrtke koje preporučujemo od samih početaka  surađuju s mrežom kvalitetnih kooperanata koji ih prate na svim njihovim projektima. Svaki izgrađeni objekt je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.U svim stanovima redovito su ugrađivani materijali visoke kvalitete, indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. 
Cilj tvrtke je održati način gradnje novih projekata po kojoj su  trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. 

DIZAJNIRANJE

Smisao dobro dizajniranog interijera je da obogaćuje i olakšava bivanje u svakom prostoru.Svojim klijentima nudimo ne samo dobro definiran i promišljen interijer, već i ambijent koji garantira uživanje u svakom njegovom detalju.Znanje, iskustvo i stručni savjeti te individualni pristup svakom klijentu, doveli su do zadovoljnih klijenata po završetku projekta. Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. 

USLUGE

Nekretnina koja je ponuđena na tržištu od strane naše agencije je sigurna od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva ili opterećenosti od strane banaka li državnih institucija. Za sve nekretnine koje spadaju u „Nove projekte“ na našoj web stranici imamo ekskluzivnu prodaju, te potencijalni kupac ne plača nekakvu agencijsku proviziju ( u ovom slučaju 2%). Ponosni smo biti drugačiji i ističemo se iz mnoštva. Od nas dobivate rezultate koje očekujete, jer smo usredotočeni na vaše individualne potrebe. . Drugim riječima, od nas ćete doživjeti potpunu „ključ u ruke“ uslugu.

Lokacija: Makarska
Tražite li mjesto za odmor? Makarska je idealna lokacija za Vas!