HR  /  EN
);">
N/A

Brela

Brela su poznata po svojim prekrasnim plažama, koje su još 2004. godine svrstane među najljepše plaže svijeta prema uglednom časopisu Forbes.

Brela su malo turističko mjesto na Makarskoj rivijeri. Brela nude bogatstvo kristalno čistog mora, 6 km prirodnih šljunčanih plaža, miris i ljepotu guste borove šume koja je većim dijelom zaštićeni spomenik kulturne baštine, brojne pješačke staze koje se isprepliću od šetnice duž mora, preko starih zaselaka koja se ponose starom dalmatinskom arhitekturom, sve do samih vrhova planine Biokovo. Brela su poznata po svojim prekrasnim plažama, koje su još 2004. godine svrstane među najljepše plaže svijeta prema uglednom časopisu Forbes, a čak tri plaže u Brelima nosioci su Plave zastave, u svijetu vrlo cijenjene turističke markice međunarodnog ekološkog programa zaštite okoliša mora i priobalja.
 
 

Zbog svog prirodnog i kulturnog bogatstva, Brela od samog početka igraju bitnu ulogu u turizmu Makarske rivijere. Brela i danas nastavljaju svoju dugu tradiciju ponude udobnog smještaja i gostoljubivosti svog stanovništva, stare dalmatinske kuhinje, vina, pjesme i zabave. Općina Brela sastoji se od dva naselja:
Brela Gornjih smještenih u zabiokovskom prostoru, gotovo cijelo naselje je smješteno unutar Parka prirode Biokovo i naselja Brela koje se sastoji od nekoliko zaselaka s obje strane magistrale od kojih su najveći Soline i Donje Selo. Brela se nalaze na samom početku Makarske rivijere, 45 km udaljena od Splita a 15 km od Makarske.

Ponuda nekretnina