HR  /  EN
povratak

Projekt Hemera Z2 (Makarska - Trakače)

STANOVI MAKARSKA!! Novi projekt u centru grada Makarske. Radi se o višestambenom objektu s ukupno 42 stambene jedinice.

U 2018. je započela  izgradnja novog projekta (Projekt Hemera Z2). Radi se o višešestambenom objektu s ukupno 42 stambene jedinice.

Zgrada je visine suteren, prizemlje i 4 kata. U zgradi ima ukupno 42 stana, u suterenu je 35 garaža, u suterenu i prizemlju će biti ostave, te oko zgrade vanjska parkirna mjesta. Zgrada je građena prema visokim standardima gradnje i opremanja. Vrhunska hidroizolacija te toplinska i zvučna izolacija. Zgrada je obložena kamenom vunom debljine 8 cm i silikatnom fasadom. U stubištima je također izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova se radila dodatna izolacija sa knauf pločama. U stubištima će biti brački kamen i inox ograda, kao i vanjska pocinčana ograda na balkonima. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni. Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna i protupožarna (blindo), a unutarnja furnirna vrata bijele boje.

U kupaonicama je postavljeno podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (Kerlite ploče), sanitarije, prostori tuša su većih dimenzija sa staklenim pregradama "walk in" princip, kupaonski ormarić sa umivaonikom. 

Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sobe i dnevni boravak u stanovima biti će klimatizirani. U dnevnom boravku jedan zid će biti obložen dekorativnim bračkim kamenom.

Kupac ne plaća  PDV jer je firma u sustavu PDV-a. 

U našoj agenciji imamo i dizajnera interijera koji Vam može urediti Vaš stan po vašim željama.

Obratite nam se s povjerenjem, pogledajte naše nekretnine, naše projekte, posjetite nas i odaberite vašu idealnu nekretninu.


 

Površine stanova:

garsonijere: 35,65 m2

jednosobni stanovi: 41,48 m2;

dvosobni stanovi: 61,90 m2; 65,92m2; 98,00 m2

 

STANOVI MAKARSKA, NEKRETNINE MAKARSKA, ZEMLJIŠTA MAKARSKA, KUĆE MAKARSKA - AB ADRION

Dokumenti

Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
SLOBODNI STANOVI
 

PRIZEMLJE:
 
 
 
 
Cijena parking mjesta 7.000, 00 eura. Cijena garažnih parking mjesta je 1.200 eura/m2. 
U cijenu je uključen PDV pa kupci ne plaćaju porez na promet nekretnina (3%).
Radovi završeni ! Slobodni stanovi spremni za useljenje!

 

GRAĐENJE

Tvrtke koje preporučujemo od samih početaka  surađuju s mrežom kvalitetnih kooperanata koji ih prate na svim njihovim projektima. Svaki izgrađeni objekt je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.U svim stanovima redovito su ugrađivani materijali visoke kvalitete, indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. 
Cilj tvrtke je održati način gradnje novih projekata po kojoj su  trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. 

DIZAJNIRANJE

Smisao dobro dizajniranog interijera je da obogaćuje i olakšava bivanje u svakom prostoru.Svojim klijentima nudimo ne samo dobro definiran i promišljen interijer, već i ambijent koji garantira uživanje u svakom njegovom detalju.Znanje, iskustvo i stručni savjeti te individualni pristup svakom klijentu, doveli su do zadovoljnih klijenata po završetku projekta. Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. 
 

REZERVACIJE I PLAĆANJE

Cijena parking mjesta je 7.000 eura. Cijena garažnih parking mjesta je 1.100 eura/m2. U cijenu je uključen PDV pa kupci ne plaćaju porez na promet nekretnina (3%).Plaćanje unaprijed podrazumijeva plaćanje na način:
-    kod Predugovora o kupoprodaji kaparu  10%,
-    po zavrsetku grubih gradjevinskih radova cca 50%,
-    po završetku vanjskih radova na zgradi (završetak fasade) 25%,
-    preostalih 15% po etažiranju zgrade kod sklapanja Ugovora o kupoprodaji. Završetak radova planiramo do sezone 2019. godine.

Lokacija: Makarska
Prekrasno turističko odredište podno Biokova

Ponuda