HR  /  EN
povratak

Projekt Diversity - Tučepi

STANOVI TUČEPI Stambeno-poslovna zgrada u Tučepi u neposrednoj blizini prekrasne plaže "Kamena"

U 2018. godini započeta je gradnja još jednog novog objekta u Tučepima, predio Kamena, samo 100 metara od plaže. Objekt će imati 16 stambenih jedinica u najljepše uređenom dijelu Tučepi, u blizini luksuznih vila , prekrasne Tučepske šetnice i plaže.

Zgrada će imati lift, a biti će visine: prizemlje, 1. kat, 2. kat i 3. kat.
U zgradi je ukupno samo 16 apartmana.
Stanovi će imati velike komforne terase/balkone sa pogledom na more.
Zgrada se gradi po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radi se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. Stubište će također biti obloženo kamenom vunom 8 cm.
U stubištima će biti brački kamen i inox ograda.
Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni.
Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima.
Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna protuprovalna i protupožarna vrata,
a unutarnja vrata za sobe će biti furnirna u bijeloj boji.
U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika i sanitarije.
Ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Također nudimo mogućnost da uzmete našeg dizajnera interijera koji će Vam pomoći urediti Vaš stan.
Ograde na balkonima će biti staklene.
Sve prostorije u stanovima će biti sa indirektnom rasvjetom i ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane.
Po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će dekorativno obložen bračkim kamenom.
Useljenje se planira početkom travnja 2019. godine.
 
 

 

STANOVI MAKARSKA RIVIJERA, NEKRETNINE MAKARSKA RIVIJERA , ZEMLJIŠTA MAKARSKA RIVIJERA , KUĆE MAKARSKA RIVIJERA  - AB ADRION

Dokumenti

Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument

 

 

GRAĐENJE

Tvrtke koje preporučujemo od samih početaka  surađuju s mrežom kvalitetnih kooperanata koji ih prate na svim njihovim projektima. Svaki izgrađeni objekt je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.U svim stanovima redovito su ugrađivani materijali visoke kvalitete, indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. 
Cilj tvrtke je održati način gradnje novih projekata po kojoj su  trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. 

DIZAJNIRANJE

Smisao dobro dizajniranog interijera je da obogaćuje i olakšava bivanje u svakom prostoru.Svojim klijentima nudimo ne samo dobro definiran i promišljen interijer, već i ambijent koji garantira uživanje u svakom njegovom detalju.Znanje, iskustvo i stručni savjeti te individualni pristup svakom klijentu, doveli su do zadovoljnih klijenata po završetku projekta. Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. 
 

Lokacija: Tučepi
Poznata i omljena turistička destinacija