HR  /  EN
povratak

Projekt Diversity - Tučepi

STANOVI TUČEPI!! Novi projekt: Stambena zgrada u najljepše uređenom dijelu Tučepa

U 2018. godini započeta je gradnja još jednog novog objekta u Tučepima, predio Kamena, samo 100 metara od plaže. Objekt će imati 16 stambenih jedinica u najljepše uređenom dijelu Tučepi, u blizini luksuznih vila , prekrasne Tučepske šetnice i plaže.

Zgrada će imati lift, a biti će visine: prizemlje, 1. kat, 2. kat i 3. kat.
U zgradi je ukupno samo 16 apartmana.
Stanovi će imati velike komforne terase/balkone sa pogledom na more.
Zgrada se gradi po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radi se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. Stubište će također biti obloženo kamenom vunom 8 cm.
U stubištima će biti brački kamen i inox ograda.
Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni.
Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima.
Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna protuprovalna i protupožarna vrata,
a unutarnja vrata za sobe će biti furnirna u bijeloj boji.
U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika i sanitarije.
Ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Također nudimo mogućnost da uzmete našeg dizajnera interijera koji će Vam pomoći urediti Vaš stan.
Ograde na balkonima će biti staklene.
Sve prostorije u stanovima će biti sa indirektnom rasvjetom i ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane.
Po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će dekorativno obložen bračkim kamenom.
Useljenje se planira početkom siječnja 2019. godine.
Struktura apartmana:
- studio apartman površine 34,58 m2 u prizemlju sa terasom 10,58 m2;
- jednosobni apartman površine 50,55 m2 u prizemlju sa jednom spavaćom sobom, hodnikom, kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom, blagovaonicom i terasom površine 17,34 m2;
- jednosobni apartman površine 50,68 m2 na 1., 2. i 3. katu sa jednom spavaćom sobom, hodnikom, kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te velikom terasom površine 13,98 m2;
- jednosobni apartman površine  53,74 m2 u prizemlju sa jednom spavaćom sobom, hodnikom, kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te velikom terasom površine 20,10 m2;
- dvosobni apartmani površine 66,39 m2 na 1., 2. i 3. katu sa dvije spavaće sobe, kupaonom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te balkonom površine 9 m2 i drugim balkonom iz spavaće sobe;
- dvosobni apartmani površine 68,77 m2 na 1., 2. i 3. katu sa dvije spavaće sobe, kupaonom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te balkonom površine 9 m2 i drugim balkonom iz spavaće sobe;
- dvosobni stan površine 80,66 m2 u prizemlju sa velikom terasom i dvorištem .

Cijene stanova koji su ostali je 2.600  €/m2 a cijena vanjskog parking mjesta je 5.000 €.
 
 

.

 

STANOVI MAKARSKA RIVIJERA, NEKRETNINE MAKARSKA RIVIJERA , ZEMLJIŠTA MAKARSKA RIVIJERA , KUĆE MAKARSKA RIVIJERA  - AB ADRION

Dokumenti

Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument
Preuzmite dokument

GRAĐENJE

Tvrtke koje preporučujemo od samih početaka  surađuju s mrežom kvalitetnih kooperanata koji ih prate na svim njihovim projektima. Svaki izgrađeni objekt je pomno planiran da maksimalno iskoristi stambeni prostor pazeći pritom na zadržavanje komoditeta i udobnosti.U svim stanovima redovito su ugrađivani materijali visoke kvalitete, indirektna rasvjeta i ugrađena led rasvjeta. 
Cilj tvrtke je održati način gradnje novih projekata po kojoj su  trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe naših klijenata - nadmašiti njihova očekivanja. 

DIZAJNIRANJE

Smisao dobro dizajniranog interijera je da obogaćuje i olakšava bivanje u svakom prostoru.Svojim klijentima nudimo ne samo dobro definiran i promišljen interijer, već i ambijent koji garantira uživanje u svakom njegovom detalju.Znanje, iskustvo i stručni savjeti te individualni pristup svakom klijentu, doveli su do zadovoljnih klijenata po završetku projekta. Naša agencija također nudi dizajnera koji uz pomoć 3D vizualizacije donosi profesionalno uređenje doma. 
 

REZERVACIJE I PLAĆANJE

Tvrtke s kojima radimo za plaćanje unaprijed odobravaju popust 100 eura/m2.
Cijena parking mjesta 5.000 eura.U cijenu je uključen PDV pa kupci ne plaćaju porez na promet nekretnina (4%).Plaćanje unaprijed podrazumijeva plaćanje na način:
-    kod Predugovora o kupoprodaji kaparu cca 10%,
-    po zavrsetku grubih gradjevinskih radova cca 50%,
-    po završetku vanjskih radova na zgradi (završetak fasade) 25%,
-    preostalih 15% po etažiranju zgrade kod sklapanja Ugovora o kupoprodaji. Završetak radova planiramo do sezone 2019. godine.

Lokacija: Tučepi
Poznata i omljena turistička destinacija