HR  /  EN

Jednosobni stanovi | Makarska

Novi jednosobni stan u blizini hotela Dalmacije.


Atraktivni jednosobni stan površine 53,26 m2 samo 50 metara od plaže.

Nakon ljetne sezone 2019. počinje izgradnja novog manjeg poslovno-stambenog objekta na fantastičnoj lokaciji u Makarskoj, u neposrednoj blizini hotela Dalmacija, samo 50 m od plaže.Predmet prodaje je poslovni prostor/jednosobni apartman u prizemlju površine 53,26 m2 koji se sastoji od kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, hodnika i prostrane južno orijentirane terase površine 12,26 m2.   Zgrada će biti visine suteren, visoko prizemlje i 3 kata. Zgrada će se graditi visokim standardom i vrhunski opremiti. Zgrada će imati ventilirajuću fasadu, staklene ograde i lift. Uz vrhunsku termo, hidro i zvučnu izolaciju, u stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova će se raditi dodatna izolacija jer će se zidovi oblagati knauf pločama. U stubištima će biti brački kamen i inox ograda. Stanovi će biti luksuzno opremljeni. Jedan zidu dnevnom boravku biti će obložen dekorativnim zidnim oblogama. U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stijenke velikih dimenzija sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna „Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna vrata bijele boje, u kupaonama podno grijanje, visoko kvalitetna keramika, kupaonski ormarić sa umivaonikom i vrhunske sanitarije. Prostori tuševa će biti većih dimenzija na "walk in" principu sa staklenom pregradnom stijenkom.
Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima.
Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane. Za sve informacije obratite se u našu agenciju ili
mail: nekretnine@ab-adrion.hr ili na tel: 021/678-555

Detalji nekretnine

Šifra: S157(PP2/AP)
Hot nekretnina: False
NOVO nekretnina: True
Cijena: 0
Akcija cijena: 0
Površina: 53,26
Kat: prizemlje
Loggia m2: 12,26
Broj spavaćih soba: 1
Broj kupaonica: 1
Udaljenost od mora (m): 50
Udaljenost od centra (m): 100
Ukupan broj stanova: 11

Značajke nekretnine

  • Protuprovalna vrata
  • Staklena ograda
  • Parkirno mjesto
  • Garaža
  • Južno orijentirana nekretnina
  • Iznad jadranske magistrale

Cijena:

Cijena na upit
Šifra: S157(PP2/AP)
Lokacija: Makarska
Veličina: 53,26m2

Agent: Dijana Jelić Škorlić

ADRION nekretnine // Kralja Zvonimira 3a, 21000 Makarska, Hrvatska // Tel: +385 (0)21 678 555, +385 (0)21 678 555 // E-mail: nekretnine@ab-adrion.hr