HR  /  EN
povratak

Jednosobni stanovi

Makarska
224.848,00

Šifra: S156 (PP1/AP)
Lokacija: Makarska
Veličina: 48,88m2 cijena m2: 0

MAKARSKA PLAŽA: Jednosoban apartman u Makarskoj

TOP LOKACIJA : Fantastičan jednosoban apartman u neposrednoj blizini hotela Dalmacija svega 50 metara od plaže s parking mjestom i spremom.

Završena je izgradnja novog manjeg stambenog objekta na fantastičnoj lokaciji u Makarskoj. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini hotela Dalmacija, samo 50 m od plaže. U ponudi je ostao jednosobni apartman (PP1) u prizemlju zgrade. Površina stana je 48,88 m2 , koji se sastoji od kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, hodnika i prostrane južno orijentirane  terase (9,20 m2). Stanu također pripada sprema 2,81 m2 i parking mjesto koje se nalazi ispred zgrade. Zgrada je visine suterena, visoko prizemlje i 3 kata. Zgrada se gradila visokim standardom, zgrada ima ventilirajuću fasadu, staklene ograde i lift.  Uz vrhunsku termo, hidro i zvučnu izolaciju, u stubištima je izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova je napravljena dodatna izolacija jer su zidovi obloženi knauf pločama. U stubištima je brački kamen i inox ograda. Stanovi su luksuzno opremljeni. Jedan zid u dnevnom boravku je obložen dekorativnom zidnom pločom sa led rasvjetom.
U dnevnim boravcima su podizno klizne stijenke velikih dimenzija sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna (protuprovalna) i protupožarna, a unutarnja furnirna vrata bijele boje. U kupaonama je postavljeno podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (dimenzije 2,60m x 1,20m), kupaonski ormarići sa umivaonikom i vrhunske sanitarije. Prostori tuševa su većih dimenzija na "walk in" principu sa staklenom pregradnom stijenkom. Sve sobe su klimatizirane. Ukoliko želite razgledati nekretninu slobodno nas kontaktirajte u agenciju. 

Detalji nekretnine

Šifra: S156 (PP1/AP)
Cijena: 224848
Akcija cijena: 0
Površina: 48,88
cijena m2: 0
Kat: prizemlje
Ukupan broj katova: pr+3 kat
Terasa (m2): 9,20
Broj spavaćih soba: 1
Broj kupaonica: 1
Udaljenost od mora (m): 50
Udaljenost od centra (m): 100
Godina izgradnje: U izgradnji
Ukupan broj stanova: 11
Razred energetske učinkovitosti: A+

Značajke nekretnine

  • Podno grijanje u kupatilu
  • internet
  • Ispod jadranske magistrale
  • Tamno crvena zona - izgrađeni dio građevinskog područja
224.848,00

Šifra: S156 (PP1/AP)
Lokacija: Makarska
Veličina: 48,88m2
cijena m2: 0

Dokumenti

TLOCRT PRIZEMLJA