HR  /  EN
povratak

Jednosobni stanovi

Makarska
4.600,00

Šifra: S156 (PP1/AP)
Lokacija: Makarska
Veličina: 45,39m2

Jednosoban apartman u blizini hotela Dalmacija

TOP LOKACIJA : Fantastičan jednosoban apartman u neposrednoj blizini hotela Dalmacija svega 50 metara od plaže.

Završava se izgradnja novog manjeg stambenog objekta na fantastičnoj lokaciji u Makarskoj, u neposrednoj blizini hotela Dalmacija, samo 50 m od plaže. Prodaje se jednosobni apartman (poslovna jedinica) u prizemlju površine 45,39 m2 koji se sastoji od kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, hodnika i prostrane južno orijentirane terase površine 9,23 m2.   Zgrada je visine suteren, visoko prizemlje i 3 kata. Zgrada se gradi visokim standardom i vrhunski se oprema. Zgrada ima ventilirajuću fasadu, staklene ograde i lift. Uz vrhunsku termo, hidro i zvučnu izolaciju, u stubištima je izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm. Unutar stanova je napravljena dodatna izolacija jer su zidovi obloženi knauf pločama. U stubištima je brački kamen i inox ograda. Stanovi su luksuzno opremljeni. Jedan zid u dnevnom boravku je obložen dekorativnom zidnom pločom sa led rasvjetom.

U dnevnim boravcima su podizno klizne stijenke velikih dimenzija sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna (protuprovalna) i protupožarna, a unutarnja furnirna vrata bijele boje. U kupaonama je postavljeno podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (dimenzije 2,60m x 1,20m), kupaonski ormarići sa umivaonikom i vrhunske sanitarije. Prostori tuševa su većih dimenzija na "walk in" principu sa staklenom pregradnom stijenkom.
Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, ostavljamo kupcima mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima.
Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane. Za sve informacije obratite se u našu agenciju!

Detalji nekretnine

Šifra: S156 (PP1/AP)
Cijena: 4600
Akcija cijena: 0
Površina: 45,39
Kat: prizemlje
Ukupan broj katova: pr+3 kat
Terasa (m2): 9,23
Broj spavaćih soba: 1
Broj kupaonica: 1
Udaljenost od mora (m): 50
Udaljenost od centra (m): 100
Godina izgradnje: U izgradnji
Ukupan broj stanova: 11

Značajke nekretnine

  • Podno grijanje u kupatilu
  • Staklena ograda
  • Keramičke pločice 1. klase
  • Klimatizacija
  • Južno orijentirana nekretnina
  • internet
  • Ispod jadranske magistrale
  • Tamno crvena zona - izgrađeni dio građevinskog područja
4.600,00

Šifra: S156 (PP1/AP)
Lokacija: Makarska
Veličina: 45,39m2

Dokumenti

TLOCRT PRIZEMLJA