Your search results

Makarska – Novogradnja u blizini centra grada

Posted by davor on 22/02/2017
| 0

Mi u trtki Ab Adrion Nekretnine, gradimo stanove u Makarskoj, novogradnja u blizini centra grada. Projekt izgradnje višestambenog objekta u centru Makarske, u ulici Trakače je u punom jeku, a useljenje planiramo početkom srpnja 2017. godine.

Zgrada ima tri ulaza (lamele), a u svaki ulaz je opremljen dizalom. Stanovi imaju velike komforne lođe/balkone sa bočnim pogledom na more. Sama zgrada je izgrađena po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade izgrađena je od kamene vune debljine 8 cm.

 

U stubišta su obložena bračkim kamenom i pocinčanom ogradom. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni. Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo izolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna „Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna vrata za sobe u bijeloj boji, dok će ograde na balkonima biti kovane i pocinčane.

 

U kupaonama će biti podno grijanje, kvalitetna keramika i sanitarije, a kupcima ostavljamo mogućnost da odmah izaberu žele li parket ili keramiku koja izgleda kao parket.

Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima, a u dnevnom boravku će biti izvedena i indirektna led rasvjeta. Sve sobe u stanovima su klimatizirane.

Zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će dekorativno obložen bračkim kamenom ili zidnim tapetama.

Ab Adrion Nekretnine s useljenjem u prvu lamelu započinje početkom srpnja 2017. godine, a u drugu i treću lamelu početkom kolovoza 2017. godine.

  • Detaljna pretraga

    0 € to 1.500.000 €

    More Search Options